LAGERWEY

Lagerwey edustaa laatua ja selkeyttä. Suunnittelemme ja valmistamme tuuliturbiinimme kokonaan itse, jotta voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan ja luotettavan tuotteen. Suosimme projekteja, joissa voimme olla mukana alusta loppuun saakka, ja tarjoamme sen vuoksi myös täysipainoisen palvelu- ja huoltopaketin. Joustavalla ja läpinäkyvällä toiminnallamme pyrimme luomaan pitkäaikaiset asiakassuhteet yhteistyökumppaneidemme kanssa. Yhteistyössä asiakkaittemme kanssa olemme tuottaneet luotettavaa tuulivoimaa jo vuodesta 1979.

Innovaatio on menestyksemme ydin. 1980-luvulla aloitimme kaksilapaisilla, vaihteellisilla turbiineilla. 1990-luvun puolivälissä kehitimme kolmilapaisen alustan, joka käytti passiivisesti jäähdytettävää suoravetoista kestomagneettigeneraattoria.

Moduulirakenteinen terästornimme (MST, Modular Steel Tower) on helppo kuljettaa ja asentaa. Sen ansiosta olemme voineet kasvattaa akselikorkeuksia, pienentää kustannuksia ja yksinkertaistaa turbiinin asentamista. MST-tornin kierrättäminen on kustannusneutraalia, millä vältetään suuret kustannukset käyttöiän lopussa.

Tuulivoima on yhdessä energian varastoinnin ja älykkäiden sähköverkkojen kanssa tärkeä osa kasvavaa kestävää energiahuoltoamme. Yksinkertaiset ja tehokkaat tuuliturbiinimme yhdistettynä ainutlaatuiseen projektitukeemme ovat projektillesi luotettava ja tuottava perusta. Valitse meidät yhteistyökumppaniksesi kestävän energian tuotannossa, niin näytämme, mitä etua sinulle voi olla selkeydestä ja yksinkertaisuudesta.